Rosenrot Plus

Vad är Rosenrot Plus

rosenrot plusRosenrot Plus är ett kosttillskott som är tillverkat av Healthwell. Healthwell är svenskhalsokost.se egna varumärke och Healthwell produkter kan bara köpas genom svenskhalsokost.se och svensktkosttillskott.se. Produkterna finns inte att köpa i andra online butiker eller på apoteket. Healthwells produkter håller generellt hög kvalitet och mycket bra värde för pengarna.

Rosenrot Plus är ett kosttillskott som innehåller extrakt från rosenrot (Rhodiola rosea) samt Pantotensyra (Vitamin B5). En vitamin som kan öka din prestationsförmåga.

Detta kosttillskott är ett av flera rosenrot tillskott som finns på den svenska marknaden. Andra bra tillskott inkluderar Arctic Root, Rosenfot Forte och Elexir rosenrot. Alla dessa tillskott är bra produkter. Arctic root är det enda som är godkänt som naturläkemedel och som bara innehåller rosenrot. De andra kombinerar rosenroten med andra ingredienser för att öka effektiviteten.

Varje tablett Rosenrot plus innehåller 300 mg rosenrot extrakt. Tabletterna innehåller mer rosenrotsextrakt än konkurrenterna. Detta gör Rosenrot Plus till en bra produkt som säljs till ett mycket bra pris. Tillskottet kostar ungefär hälften av vad konkurrenter som Arctic root och Rosenrot Forte kostar. Varje ask kostrar ungefär lika mycket som konkurrenterna men innehåller dubbelt så många tabletter.

Omdöme

Rosenrot plus är en mycket prisvärd produkt. Den som har läst mina recensioner av andra rosenrots produkter vet att jag har haft mycket goda erfarenheter av rosenrot. Jag tycker att man klart känner att man får mer energi och orkar mer när man tar rosenrot. Detta är sant för alla rosenrotsprodukter som jag prövat. Man känner att man får mer energi några dagar efter att man börjar ta tillskottet.

Jag har personligen inte känt någon större skillnad mellan de olika produkter så länge man följer doseringen. Jag kan inte säga att jag har känt att pantotensyra gör denna produkt mer effektiv än andra rosenrot produkter. Det är en produkt som för mig har gett samma effekt som konkurrenterna.

Detta gör Rosenrot plus till ett mycket bra köp eftersom den är mycket billigare att använda än andra alternativ. Det kostar ungefär hälften så mycket att använda rosenrot plus som det gör att använda någon av konkurrenterna. Detta gör detta tillskott till det mest prisvärda alternativet och det jag väljer att köpa. Samma effekt för en mycket lägre kostnad.

Jag tycker allmänt att rosenrot är ett mycket bra kosttillskott med klart märkbar effekt. Det är ett tillskott jag tycker är värt att pröva och detta är det mest prisvärda produkten om du vill göra det.

Vad är Rosenrot Plus bra för

Rosenrot plus är ett bra naturläkemedel som kombinerar de positiva effekterna av rosenrotsextrakt med Pantotensyra (Vitamin B5). Pantotensyra är känt för att öka prestationsförmågan och är också bra mot akne. Att Pantotensyra är bra för att öka prestationsförmågan gör det till ett perfekt tillskott att blanda med rosenrot som också ger extra energi och prestationsförmåga. Tillsammans ger de ännu starkare effekt.

Nedan kan du läsa en kort övergång om vad rosenrot plus är bra för. Klicka på länkarna för att läsa mer om de olika fördelarna på vår sida om rosenrot.

rosenrot plus 3 burkarRosenrot Plus kan hjälpa till att:

Biverkningar från Rosenrot Plus

Rosenrot Plus har normalt inga biverkningar och de flesta källor listar att det inte finns några kända biverkningar. Detta är inte helt sant. Rosenrot kan ha negativa effekter om du lider av vissa sjukdomar eller andra åkommor.

Möjliga biverkningar inkluderar

  • Rosenrot kan sänka blodtrycket och tas ofta som ett naturläkemedel mot högt blodtryck. Detta gör rosenrot mycket olämpligt att ta om man lider av lågt blodtryck.
  • Rosenrot kan sänka blodtrycket och detta kan i vissa situationer var en icke önskvärd biverkning. Roten sänker blodsockret genom att snabba på transporten av socker från blodet till cellerna,
  • Rosenrot kan hos vissa individer leda till sömnproblem. Detta är ovanligt och kan ofta lösas genom att ta tillskottet tidigare på dagen på samma sätt som vissa individer bör undvika kaffe på kvällen för att kunna sova.
  • Rosenrot kan eventuellt stärka immunförsvaret och förvärra autoimmuna sjukdomar. Undvik Rosenrot om du lider av en autoimmun sjukdom såsom MS och Reumatoid artrit.

Här kan du läsa mer om biverkningar från rosenrot.

Pantotensyra är en vattenlöslig vitamin och har inga kända biverkningar. Pantotensyra anses säker även i mycket höga doser.