Rosenrot Forte

Vad är Rosenrot Forte

rosenrot forte 40Rosenrot Forte är ett kosttillskott som tillverkas av Medica Clinic Nord Sverige AB. Naturläkemedlet innehåller standardiserat rosenrot (Rhodiola rosea) extrakt. Rosenrot Forte är godkänd av och säljs på apoteket. Det är dock billigare att köpa online. Detta är sant även med fraktkostnader efter flera online butiker erbjuder gratis frakt. Jag rekommenderar att du köper online eftersom det är enklare och billigare. Du får exakt samma produkt som på apoteket.

Rosenrot Forte innehåller vid sidan av rosenrot även Bioperine®. Bioperine® är ett patenterat svartpepparextrakt. Läs mer om vad svartpeppar är bra för.

Kosttillskottet Rosenrot Forte är ett av de mest populära rosenrot tillskotten på den svenska marknaden. Andra populära tillskott inkluderar Arctic root och Rosenrot Plus. Samtliga tre är ett bra val. Om du vill ha ett rent rosenrot tillskott så skall du välja Arctic root då det är den enda av de tre som inte innehåller något annat. Det är även det enda som är godkänt av läkemedelsverket som naturläkemedel.

Varje tablett Rosenrot Forte innehåller 200 mg rosenrotsextrakt vilket motsvarar 2500 mg ren rosenrot. Dessa tabletter innehåller med andra ord ett starkt rosenrotsextrakt. Den rekommenderade dagliga dosen är 1 -2 tabletter. Jag rekommenderar att du börjar med en tablett och sedan ser om två ger dig en bättre effekt eller inte. I många fall räcker en tablett men vissa individer upplever bättre effekt med två tabletter. Jag personligen föredrar att använda två tabletter. Man kan köpa paket med 40 eller 80 tabletter.

Omdöme

Jag tycker att Rosenrot Forte är en produkt väl värt sitt pris. Den är klart uppiggande och jag känner också att den låter mig träna hårdare. Jag känner mig eventuellt lite lugnare när jag använder den men jag kan inte säga säkert eftersom jag normalt är relativt lugn och glad. Jag kan inte säga att jag kände någon större skillnaden mellan denna och de andra rosenrot tillskotten jag har prövat, Arctic root och Rosenrot plus. Alla tre är bra val.

Jag tycker det är mycket bra att produkten är godkänd av Apoteket. Detta garanterar kvalitet även om jag valde att köpa mina tabletter billigare online.

Jag har som jag har nämnt i andra recessioner mycket positiva erfarenheter från att använda rosenrot. Jag upplever att produkten har klart positiva effekter och att rosenrot är väl värt kostnaden. Forte är relativt billigt, du kan köpa 40 tabletter för strax över hundralappen och den positiva effekt jag känner är mer än vårt denna kostnad.

Jag rekommenderar att alla prövar rosenrot. Jag kan inte garantera att du känner samma positiva effekter som jag har känt men det är mycket troligt att du gör det. Det är i mitt tycke, helt klart värt att ta risken och beställa en ask för att se vilken effekt Rosenrot Forte kan ha för dig.

Vad är Rosenrot Forte bra för

Rosenrot forte har en rad positiva egenskaper. Du kan läsa en mer omfattande guide om vad rosenrot kan göra för din hälsa på vår sida om rosenrot. Du kan klicka på länkarna för att gå direkt till vår information om den exakt effekten

Rosenrot Forte är bra för att:bioroot rosenrot forte 80

Biverkningar från Rosenrot Forte

Rosenrot Forte är normalt mycket säkert att använda och biverkningar är ovanliga. Många guider säger att rosenrot inte har några biverkningar alls men detta är inte helt sant. Rosenrot har visa egenskaper som kan skapa problem för vissa individer. Dessa egenskaper är önskvärda för många användare men kan vara oönskade biverkningar för andra och det är viktigt att du känner till dem innan du väljer att pröva rosenrot.

Dessa biverkningar inkluderar:

  • Sänkt blodsocker. Oftast en önskad effekt men kan orsaka problem om man är omedveten om att rosenrot kan få blodsockret att sjunka genom att transportera sockret till cellerna snabbare.
  • Sänkt blodtryck. Många äter detta naturläkemedel för att sänka sitt höga blodtryck men rosenrot kan orsaka problem för de som redan innan lider av lågt blodtryck.
  • Kan göra det svårt att sova. Detta är en ovanlig biverkningen som oftast men inte alltid går över efter några dagar. Blanda inte ihop att ha mer energi så att du behöver sova mindre med att inte kunna sova.
  • Det finns indikationer att rosenrot kan förvärra vissa autoimmun sjukdom såsom MS och Reumatoid artrit. Undvik rosenrot om du lider av en autoimmun sjukdom.

Du kan läsa mer om biverkningar på vår sida om rosenrot.