BURN X5

BURN X5 är ett viktminskningspiller som säljs av bland annat Svensktkosttillskott.se och deras syskonföretag Svenskhälsokost.se. Det är ett av Sveriges mest populära och sålda viktminskningspiller. 5 pack BURN x5 med koffeinAtt BURN X5 är populärt innebär inte att det är ett bra val för dig om du vill gå ner i vikt. På denna sida kommer vi att titta på dessa tabletter och se om BURN X5 fungerar eller inte. Om tabletten är ett bra val för dig.

Sammanfattning

Jag rekommenderar varmt att du läser hela min recension men om du inte vill göra det så inleder jag här med en kort sammanfattning. BURN X5 är en bra fettförbränningstablett som kan hjälpa dig att gå ner i vikt.  Den innehåller 8 olika ingredienser. Av dessa har 7 vetenskapligt bevisats att hjälpa till att förlora vikt genom att höja ämnesomsättningen, vara hungerdämpande eller minska sötsuget.  Det är endast hallonketon som man inte vet säkert om det hjälper dig förlora vikt eller inte.  Det finns dock tusentals svenskar som svär att hallonketon har hjälpt dem. Flera ingredienserna har också bevisats ge ökad energi.

Det finns med andra ord inget tvivel om att BURN X5 verkligen funkar och att tabletten kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbare och träna hårdare än du annars skulle kunna.   Jag anser också att det är ett stort plus att det finns en koffeinfri version av tabletten som man kan ta på kvällen för att behålla en hög ämnesomsättning utan att få svårt att sova.

köp BURN X5 5packPriset är också bra om man jämför med andra produkter som ger snabb viktnedgång. Det finns många billigare piller men de innehåller ofta bara en eller två aktiva ingredienser och är inte lika effektiva.

TIPS: BURN X5 är mycket prisvärt om man köper 5 pack.  Man får mixa både med och utan koffein i samma pack och man spar nästan 300 kr jämfört med att köpa en flaska i taget.  Kanske kan du och en vän dela på en 5 pack så att ni båda spar pengar. Köp 5 pack här.

BURN X5 Omdöme
 • Viktnedgång
 • Extra Energi
 • Apitetdämpande
 • Pris
4.8

Sammanfattning

burn 5X recensionBURN X5 är ett mycket bra viktminskningspiller för den som vill gå ner i vikt och få extra energi så att de orkar träna hårt trots en kalorifattigt diet. Detta tillsammans med det relativt överkomliga priset har lett till att vi har utsett BURN X5 till bäst i test 2017.

Det finns för närvarande inget annat legalt viktminskningspiller som erbjuder samma effekt till ett överkomligt pris.

Fungerar BURN X5

De två vanligaste frågorna vi får om denna tablett är ”Fungerar BURN X5?” och ”kan BURN X5 verkligen hjälpa mig gå ner i vikt”.  Här nedan kommer vi att ta en närmare titt på detta bantningspiller för att se om det finns bevis för att tabletterna verkligen funkar.

Aktiva ingredienser

Här nedan kommer vi att titta närmare på de aktiva ingredienser som ingår i BURN X5 och vad vi vet om dem.

 • Teobromin  (Burn X5 utan Koffein):  Ökar välmående och ger dig extra energi.
 • Koffein (Burn X5 med koffein):  Ger extra energi.
 • Kaktusextrakt från Opuntia dillenii: Ger dämpad aptit.
 • Grönt téextrakt:  Ger stora mängder EGCG, hallonketoner och antioxidanter.
 • Capsaicin:  Ökar din kaloriförbränning.
 • Kolin:  Hjälper till att reglera fettförbränning.
 • Krom:  Ger minskat sötsug.
 • Piperin: Ger ökad ämnesomsättning.
 • Hallonketon:  Sägs kunna få kroppen att prioritera fett som bränsle.

BURN X5 fungerar

BURN X5 är en mycket bra fettförbränningstablett som har en rad olika aktiva ingredienser med väl belagd effekt.  Det råder inget tvivel om att tabletten fungerar och kan hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare.  Tabletten ger dig markant ökad ämnesomsättning samtidigt som den gör det lättare att träna och hålla sig borta från sötsaker.

Att tabletterna fungerar är också lätt att se om man ser till de många nöjda kunder som har köpt denna tablett.  För varje kund som har något att klaga på går det många som är mycket nöjda med produkten.

Biverkningar

BURN X5 har relativt få biverkningar och det är ovanligt att människor som äter detta bantningspiller känner av några biverkningar.  Detta innebär dock inte att det inte finns några biverkningar.  BURN X5 innehåller en rad olika stimulanter såsom koffein. Alla dessa stimulanter kan orsaka biverkningarna. Här nedan kommer vi att titta på några av de vanligast förekommande biverkningarna.

Kom ihåg att risken för biverkningar ökar dramatiskt om du tar mer än den rekommenderade dosen.  Följ därför alltid den rekommenderade dosen.

Sänkt blodtryck / Förtunnat blod

BURN X5 kan förtunna ditt blod och ge dig lägre blodtryck. Detta är normalt inget att oroa sig för om du har normalt eller högt blodtryck.  Om du däremot lider av lågt blodtryck kan det vara en bra ide att vara medveten om de potentiella biverkningarna och pröva BURN i en trygg miljö tills du vet hur tabletter påverkar dig.  Om du lider av lågt blodtryck skall du aldrig ta tabletten för första gången innan du skall ut och köra eller utföra annan aktivitet där det kan vara farligt att bli yr eller svimma p.g.a lågt blodtryck.

Tabletten kan också orsaka problem för dig om du lider av blödarsjuka eller av andra hälsoproblem relaterade till tunt blod / blod som inte levrar sig korrekt.  Om du lider av blödarsjuka bör du prata med en läkare innan du prövar BURN X5.

BURN X5 illamående

En låg andel av de som först tar BURN X5 kan uppleva känslor av illamående.  Risken för detta är störst om man tar tabletterna på fastande mage. Risken för illamående kan dramatiskt minska om man äter innan man tar tabletten.   Den vanligaste anledning till illamående till följd av denna tablett är koffeinet som finns i tabletten. Om du upplever illamående trots att du tar tabletter efter att du har ätit så rekommenderar jag att du prövar BURN X5 utan koffein istället (Med teobromin).  Det är mycket ovanligare att den koffeinfria versionen orsakar illamående.

Lindrigt illamående kan gå över när man har ätit tabletten några dagar och kroppen lär sig vad det är.

Blir trött av BURN X5

En mycket liten del av de som tar denna tablett upplever att de blir trötta av den och att de sover länge när de tar den.  Detta beror vanligen på att kroppen överkompenserar när den får stimulanter. Detta är en ovanlig biverkning och de flesta som upplever den upplever samma effekt av alla stimulanter. Du kan även pröva att använda BURN X5 utan koffein eftersom det är vanligt att det är den höga koffeinhalten som leder  till tröttheten.

Om du upplever denna biverkan med den koffeinfria tabletten så är det möjligt att du skall undvika bantningspiller som innehåller stimulanter och istället använda piller som dämpar aptiten och sockersuget.

Nervös/ hjärtklappning

Tabletten kan leda till att man får hjärtklappning eller att man känner sig allmänt nervös.  Detta är vanligtvis till följd av att man har överdoserat och tagit mer än den rekommenderade dosen.  En mycket liten andel av användare kan dock känna detta även vid normal dos. I dessa fall är det en bra ide att minska dosen.

De flesta som känner av denna biverkning känner samma effekt om de dricker för mycket kaffe.  I många fall kan man helt eliminera detta problem genom att använda BURN X5 utan koffein.  Detta då problemet vanligtvis är kopplat till koffeinet i tabletterna.

köp BURN X5 5pack