Kan en matkasse hjälpa dig gå ner i vikt?

vegetarisk mat

Fettförbränningstabletter och andra bantningspiller kan hjälpa dig att gå ner i vikt men en bra diet är alltid viktigt om du vill gå ner i vikt. Att äta fettförbränningstabletter hjälper dig att gå ner i vikt snabbare men om du inte förbättrar din diet kommer du inte att lyckas gå ner i vikt. Bantningspiller hjälper dig att gå ner i vikt snabbare om du äter bättre och motionerar mer.

Ett bra sätt att förbättra sin diet är att börja prenumerera på en nyttig matkasse. En nyttig matkasse gör det enkelt att äta nyttigare eftersom du inte behöver tänka på det. Du behöver bara äta de måltider som matkasse bolag väljer att skicka till dig. De flesta matkassar innehåller bara middagsmat så du måste fortfarande se till att äta nyttigt resten av dygnet också. Om du vill kan du prenumerera på två kassar för att få både lunch och middag hemskickat.

De flesta matkassar innehåller relativt nyttig och fettsnål mat men det finns även ett stort utbud av matkassar som är speciellt utvecklade för att vara så nyttiga som möjligt. Det finns t.ex. ett stort antal olika vegetariska kassar som man kan välja om man vill gå ner i vikt. Dessa kassar innehåller goda, nyttiga alternativ.

Vilken matkasse som är bäst för dig beror på var du bor, vilken typ av mat du vill äta och hur mycket du är villig att betala. Nedan kommer vi att ta en titt på några bra matkassar om du vill gå ner i vikt.

5 bästa matkassarna för viktnedgång

ViktVäktarkassen från City gross

City gross samarbetar med viktväktarna för att kunna erbjuda en matkasse som är speciellt designad för de som vill gå ner i vikt. Alla recept som används är utvecklade av viktväktarna och är baserade på deras Smartpoints-system. Ett system som är designat för att göra det enkelt att veta hur mycket man kan äta och fortfarande gå ner i vikt. Alla recept är designade för att vara nyttiga och mättande. Det går att få denna matkasse med laktosfri och vegetariska recept.

Denna kasse är ett mycket bra val men är relativt dyr. Den kostar 650-750 kr beroende på vilken variant du väljer.

Green feast matkasse från simple feast

Green feast från simple feast är en annan bra matkasse om du vill gå ner i vikt. Den innehåller vegetariska recept och är mycket bra om du vill gå ner. Alla recept är valda för att vara nyttiga och smaka mycket gott. En stor fördel med denna kasse är att alla recept är mycket snabba och enkla att laga. Inget recept tar mer än 10 minuter att tillaga. Detta innebär att detta är den perfekta matkassen för de som har lite tid för att äta nyttigt med som fortfarande vill gå ner i vikt.

Denna kasse innehåller mycket bra råvaror och innehåller många spännande recept från olika länder. Den innehåller många exotiska recept. Största nackdelen med denna kasse är att den är dyr. Portionspriset är hela 101 kr. Kassen är ett bra val om du har råd med den.

vegetariskt grillspett från recept i matkasse

320kr-veckan från Coop

Den vegetariska 320kr kassen är ett bra alternativ om du vill ha en billig vegetarisk matkasse som gör det enkelt att gå ner i vikt. Denna matkasse från Coop kostar som namnet antyder bara 320 kr i veckan. Mycket mindre än de flesta andra matkassar. 320Kr kassen gör att man kan äta billigt samtidigt som man går ner i vikt. Råvarorna och recepten i denna kasse är inte lika bra som de i dyrare kassar men kassen är trots detta mycket prisvärd. Maten är relativt bra. Recepten är enkla men goda. Denna kasse rekommenderas om du vill spara pengar och gå ner i vikt.

Pescetarisk Matkasse från Årstiderna

Om du inte vill äta en helt vegetarisk diet men fortfarande vill hitta en matkasse som gör det enkelt att går ner i vikt så är Pescetariska Matkassen från årstiderna ett mycket bra val. Denna kasse innehåller maträtter som är baserade kring en vegetarisk bas men många recept innehåller även fisk och skaldjur. Denna kasse är ett mycket bra val om du tränar hårt medan du bantar. Detta då denna matkasse innehåller mer lättillgängligt protein än de flesta vegetariska kassar och därför gör det lättare för kroppen att reparera de skador som uppstår vid träning. Denna matkasse rekommenderas varmt.

Stockholmslådan från matkomfort

Stockholmslådan från matkomfort är ett mycket bra alternativ om du vill äta en diet som innehåller grönsaker, kyckling och kött. En 100% vegetarisk låter dig gå ner snabbare i vikt men det kan om du inte är van att äta en vegetarisk kost lätt kännas lite tråkigt att inte få något kött i dieten. Stockholmslådan från matkomfort är en matkasse som erbjuder nyttiga recept som innehåller kött kan göra det lättare att håla sig till en diet långsiktigt. Att lyckas hålla sin diet långsiktigt är nyckel till att gå ner i vikt och inte lägga på sig den igen.