Synerlin

Synerlin är en populär fettförbränningstablett från Self Omninutrition som du kan köpa hos Svensktkosttillskott.se, fitnessbutiken, budo & fitness samt en rad andra tränings och hälsokostbutiker. Self Omninutrition synerlin burk 120 tabletterSynerlin har en mycket stor andel nöjda kunder. Nio av tio som prövar Self Omninutrition Synerlin ser bra resultat och går ner i vikt.

På denna sida kommer vi att ta en titt på dessa tabletter och se om Synerlin fungerar eller inte.  Recensionen nedan kan hjälpa dig att avgöra om detta är rätt fettförbrännare för dig eller inte.

Observera att synerlin inte längre innehåller synefrin.  Fettförbränningstabletten innehåller numera Forskolin (rhododendronextrakt, pentakolin).  Det innehöll tidigare under en period dendrobium.

Sammanfattning & Omdöme

Jag rekommenderar att du läser hela hela recensionen innan du  bestämmer om du vill köpa Synerlin eller inte.  Jag inser dock att alla inte kommer att vilja göra det.  Här kommer därför en kort sammanfattning.

Synerlin är en fettförbränningstablett som fungerar och som kan hjälpa dig att få en snyggare kropp.  Tabletten innehåller ingredienser som är kände för att ge lägre fetthalter och högre muskelmassa.  Detta innebär att man i många fall inte ser skillnaden på vågen utan i spegeln.  Många som använder Synerlin får minskad fettprocent och högre muskelmassa även om deras total kroppsvikt inte förändras särskilt mycket.  Synerlin innehåller också ämnen som kan ge starkare skelett.

Tabletten innehåller också ämnen som är såsom koffein som är väl kända att ge extra energi som kan hjälpa dig att träna hårdare.

Synerlin kan vara ett bra alternativ om du vill få en snyggare kropp med mer muskler och mindre fett. Tabletten innehåller substanser som i vetenskaplig studier har lett till lägre fetthalter eller ger dig extra energi.  Om man beaktar detta samt det stora antalet nöjda kunder som har prövat produkten så framstår det säkert att säga att  Synerlin fungerar.

Att använda Synerlin kostar ca 4 kr 50 öre per dag och är ett billigt sätt att få en snyggare kropp.

Vi rekommenderar alltid att man kombinerar synerlin med träning och en nyttig diet.

Synerlin Omdöme
  • Viktnedgång
  • Extra Energi
  • Apitetdämpande
  • Pris
4.5

Sammanfattning

synerlin recensionSynerlin är ett av de bästa viktminskningspillren på marknaden idag. Det är speciellt bra om du vill bygga muskler samtidigt som du går ner i vikt. Synerlin innehåller forskolin som är känt för att minska din fetthalt och öka din muskelmassa.

Synerlin är lite dyrare än vissa andra fettförbrännare men är värd priset eftersom den ger en bättre effekt än många andra alternativ. Det är värt att betala för en produkt som verkligen gör en skillnad. Om man tar detta i åtanke är Synerlin väl värt priset. En burk kostar 269 kr och räcker i två månader.

Fungerar Synerlin

Den två vanligaste frågorna vi får om denna tablett är ”Fungerar Synerlin?” och ”kan Synerlin verkligen hjälpa mig gå ner i vikt”. Här nedan kommer vi att an närmare titt på detta bantningspiller för att se om det finns bevis för att tabletterna verkligen funkar.

Aktiva ingredienser

Här nedan kommer vi att titta närmare på de aktiva ingredienser som ingår i Synerlin och vad vi vet om dem. När vi vet vad som finns i tabletterna kan vi lättare avgöra om tabletterna fungerar eller inte. Om ingredienserna har bevisad effekt så fungerar tabletten.

  • Grönt téextrakt:  Ger stora mängder EGCG, hallonketoner och antioxidanter.
  • Koffein:  Ger extra energi.
  • Pentakolin:  Läs mer om pentakolin.

Vad är Pentakolin

Pentakolin är ett varumärkeskyddat namn på Forskolin . Forskolin utvinns ur växten Plectranthus barbatus (Coleus forskohlii).   Ämnet har i studier observerats leda till lägre fetthalter och större muskelmassa. Här kan du läsa mer om Forskolin.

Synerlin fungerar

Synerlin fungerar och kan hjälpa dig att få en snyggare kropp. Tabletten är dock inte alltid det bästa valet.  om du vill gå ner så mycket som möjligt i vikt rekommenderar jag att du istället tittar på BURN X5.  Om ditt främsta mål däremot är att bli snyggare så är Synerlin ett utmärkt val. Detta då det aktiva ämnet Forskolin är bra på att minska fetthalten och öka muskelmassan. Många som äter denna tablett får minskad fettprocent utan att gå ner i vikt.  Detta då de bygger muskler i ungefär samma takt som de tappar vikt.

Synefrin är med andra ord ett perfekt val om du vill bli snygg medan BURN X5 är ett bättre val om du främst prioriterar viktnedgång.

Är synerlin lagligt?

Ja synnerlig är lagligt.  Medlet innehåller inte heller längre synefrin och är därmed lagligt. Gammal synerlin tillverkad enligt original receptet är dock inte lagligt eftersom det innehöll 150 mg Synefrin.  Den högsta tillåtna dosen är nu 30 mg.

Biverkningar

Synerlin är ett bra bantningspiller om man vill undvika biverkningar.  Pillrat är känt för att ha få biverkningar och det är ovanligt att användare märker några biverkningar alls. Detta innebär dock inte att Synerlin inta har några biverkningar.  Precis som de flesta andra bantningspiller som fungerar så innehåller synerlin stimulantia som kan orsaka biverkningar.  Allvarliga biverkningar är enligt tillgänglig information mycket ovanliga.

Svårt att sova

Synerlin innehåller koffein som har en uppiggande effekt.  Detta kan göra det svårt att sova om du är känslig mot koffein.  De flesta kaffedrickande svenskar upplever inge problem när det äter detta eller andra piller som innehåller koffein.  Om du dock vet med dig att du har svårt att sova om du druckit kaffe på kvällen då bör du även undvika att ta detta piller på kvällen.  Ett bra alternativ kan vara att istället ta en BURN X5 utan koffein eller en Core Forskolin på kvällen istället för synerlin tabletten.  Detta ger bra effekt samtidigt som du kan sova.

Ångest/oro

En känsla av ångest och oro kan drabba dig om du äter synerlin. Problemet uppkommer vanligtvis under de första dagarna du äter tabletten. Denna känsla går normalt över efter några dagar om du fortsätter att tabletten men det är också helt förståeligt om du föredrar att sluta äta tabletten och väljer en annan som inte ger denna bieffekt i stället.  Även denna biverkning är vanligen förknippad med koffeinet i tabletten.  Om du upplever denna bieffekt bör du undvika alla tabletter som innehåller koffein och istället välja en helt utan koffein.  Det är troligt att du får samma biverkning från alla piller som innehåller koffein.   Även här är BURN X5 utan koffein eller Core Forskolin bra alternativ som troligen inte kommer ge dig denna biverkan.

Förhöjt blodtryck

Koffein kan leda till förhöjt blodtryck.  Detta är normalt ofarligt men kan vara en hälsofara om du lider av högt blodtryck. Om du har högt blodtryck bör du prata med en läkare innan du använder Synerlin. Risken för denna biverkningar har minskat sedan man bytta ut den aktiva ingrediensen dendrobium med Forskolin.  Dendrobium har en blodtryckshöjande effekt som kunde samverka med koffeinet. Forskolin däremot har en blodtryckssänkande effekt utan istället en mild blodtryckssänkande effekt (huvudsakligen vid intravenöst intag) och den totala blodtryckshöjande effekten är därför numera mindre än den var tidigare.

Leverskador

Detta är möjligt att synerlin kan leda till leverskador men risken för detta framstår som mycket liten.  Eftersom leverskador är en så allvarlig biverkning vill jag dock nämna det även om det inte är bekräftat att synerlin kan orsaka leverskador.  Det är dock viktigt att du vet att det finns en risk att medlet kan ha denna biverkan.

Det finns enligt livsmedelsverket  indikationer som indikerar att det är möjligt att grönt te extrakt kan orsaka leverskador i extra känsla person vid regelbundet intag. Troligen krävs det dock andra faktorer för att skador skall uppstå.

Schizofreni

Synerlin var tidigare farligt att ta om man lider av schizofreni. Detta är inte längre fallet eftersom dendrobiumet har bytts ut mot forskolin.